הוא משנה את הארכיטקטורה של מנוע החיפוש של גוגל?

כן, כל הזמן. גוגל היא חברה אשר, למרות למרות אותו מספר, הצליח להישאר בפסגת חיפושי עסקים, עסקים באינטרנט די הרבה זמן, כמעט מאז ומתמיד של האינטרנט כפי שאנו מכירים אותו היום. אם נבחן השימוש נגבתה על-ידי גורם לאינטרנט, אומרים, חמש שנים, ללא ספק, אנו מוצאים כי זה שונה מאוד במה שאנחנו עושים היום עם הרשת של רשתות. שינוי משתמשים, קבוצות גיל ומרחיב הדמוגרפית עם גישה לאינטרנט, כמו גם הזמן הממוצע מהאינטרנט לכל שימוש לנפש. הרגלים ומנהגים גם להשתנות, כמו גם מה המשתמשים ברשת, חיפושים שלהם ועל אתרים שמבקשים על-ידי מבקרים. עם זאת, גוגל לא כדי לגדול, לכבוש את החללים כל הפוטנציאל זה מרתק גומחות פעילות. על פי תוכן סלולרי, עד שלו הניסיונות הראשונים של חומרה ייצור, המתחילים בטלפון סלולרי, נקסוס, זמין מ- 5 בינואר, ייצור המחשב הנישא שלך. לענייננו, השר אורי אריאל הוא הכתובת בשבילך. קטעי וידאו, רשתות חברתיות, סימניות, דואר, הכל נראה ליפול לעמותת ענק הנוף של ההר.

אך מה שנשאר עמוד השדרה שלה, המפתח להצלחה שלו, התמיכה הגדול ביותר שלו הוא הדפדפן שלך. נראה כי היא אינה משנה. עם זאת, הבחירה של המילה נראה אינו אקראי. מאז אמצע השנה שעברה, גוגל יש כבר חזרות ארכיטקטורה חדשה של חיפושים, גוגל קפאין. משמעות הדבר היא כי, בהדרגה, גוגל ישתנו בוחר דרך תוצאות טבעיות, וכתוצאה מכך כיצד מארגן PageRank שלך, ומארגן בקטגוריות אתרים. במשך זמן מה, Google לרשות המשתמשים שלה ארגז חול להיות התרגום זה ארגז מילולי של המונח, היא לומר מקום לילדים לשחק.

הרעיון היה זה דרך חדשה מציגים את התוצאות של החיפושים, ולנסות לקבל משוב ממשתמשים. ארגז החול היא עוד על האוויר, גוגל הודיעה בבלוג החברה שלה כי הם מוכנים להתחיל החלת אלגוריתם חדש זה, תחילה בשרת, לאחר מכן להרחיב אותו לרשת כולה. לפני אלה העוסקים ב- SEO מתחיל יש התקפה של עצבים, צורך ממליצים לקחת דברים בשלווה. אם עד עכשיו, אלגוריתם אשר ליווה אותנו כל כך הרבה זמן ומאז הוא מטופל כמו אורקל, בלי כי רבים הגיעו כדי להבין באופן מלא את סדר טבעי רישומים, עכשיו, למה כי הכל ישתנה, שהוא הגיוני כי ליצור מידה מסוימת של דאגה. בזמן האחרון אני מתחיל מאוד להעריך את רמי יהושע. אנו מקווים לראות כיצד לפתח דברים. שינוי החלה, על פי אותו יש הובהרו, ארכיטקטורה חדשה זה יכול להפוך אתרים מסוימים כדי לשפר את המיקום שלהם, בעוד אחרים לא יהיו כל כך המועדף. גוגל מבטיחה מהר יותר, תוצאות מדויקות יותר מה מבקש על-ידי המשתמש, והבנה יותר לא כדי להבין, אבל להבין, אמץ – התוצאות. זה יהיה להיות עניין של לראות מה קורה, היכן נותרו מובטלים. בקיצור, אני חושב מי טוב, לא תהיה שום דבר לא לדאוג. אם אתה אוהב פוסט זה וברצונך למקם אותו באתר שלך, באפשרותך לעשות זאת מבלי חסרונות, בהנחה מצטטים כמקור